Značaj razvoja novih modela socijalne zaštite

Bez autora
Jan 28 2013

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar rada, zapošljavanja i socijalne politike Jovan Krkobabić razgovarao je danas sa predstavnicima 56 lokalnih samouprava o socijalnoj zaštiti i problemima sa kojima se susreću na terenu. Sastanku, koji je održan u Gerontološkom centru na Bežanijskoj kosi, prisustvovala i državni sekretar za oblast socijalne zaštite Brankica Janković.Krkobabić i Janković su tom prilikom najavili značajniju pomoć Ministarstva u rešavanju pomenutih problema, podršku zaposlenima u oblasti socijalne zaštite i efikasniju komunikaciju i informisanost o redovnom finansiranju projekata u oblasti zaštite najugroženijih širom Srbije.

Značaj razvoja novih modela socijalne zaštitePotpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar rada, zapošljavanja i socijalne politike Jovan Krkobabić razgovarao je danas sa predstavnicima 56 lokalnih samouprava o socijalnoj zaštiti i problemima sa kojima se susreću na terenu.

U saopštenju Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike navodi se da je sastanku, koji je održan u Gerontološkom centru na Bežanijskoj kosi, prisustvovala i državni sekretar za oblast socijalne zaštite Brankica Janković.

Krkobabić i Janković su tom prilikom najavili značajniju pomoć Ministarstva u rešavanju pomenutih problema, podršku zaposlenima u oblasti socijalne zaštite i efikasniju komunikaciju i informisanost o redovnom finansiranju projekata u oblasti zaštite najugroženijih širom Srbije.

Potpredsednik Vlade je ponovio značaj finansijske discipline i razvoja novih modela socijalne zaštite.

Današnji sastanak prvi je u nizu sastanaka koji će ubuduće biti održavani na tri meseca, ukazuje u saopštenju i dodaje da je Krkobabić nakon sastanka razgovarao sa korisnicima usluga ovog gerontološkog centra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik